Cartiere.RO - Informeaza-te ...-> Locuri de Munca, Harti Online, Informatii Transport, Harta RATB, Auto, Dictionar DEX, Sanatate, Live Webcam

Carte Telefoane Romtelecom

Judetul
Tipul de client
Numele si prenumele /
Den. soc.(fara diacritice)
Strada
Nr
 

Dictionar explicativ roman DEX online

 

Codul fiscal aduce din acest an modificări şi în ceea ce priveşte transferul de proprietate a unui mijloc de transport (vânzare, cumpărare, donaţie etc.):

"Înstrăinarea unui mijloc de transport nu poate fi efectuată până când titularul titlului de proprietate asupra mijlocului de transport respectiv nu are stinse orice creanţe fiscale cuvenit bugetului local al unităţii-administrativ teritoriale unde este înregistrat mijlocul de transport".


În acest sens, este nevoie de certificat fiscal eliberat de primărie care să ateste că vânzătorul nu are datorii la buget (impozitul plătit la zi, fără amenzi neachitate etc.). În absenţa certificatului fiscal contractul de vânzare-cumpărare devine nul.


La Primăria Timişoara, pentru evitarea cozilor şi reducerea birocraţiei s-a hotărât ca eliberarea certificatului fiscal să se facă automat, la depunerea documentaţiei, deci nu mai este necesară depunerea unei alte cereri, în prealabil.


Atât vânzătorul, cât şi cumpărătorul au obligaţia să depună în 30 de zile de la înstrăinarea autoturismului, declaraţia de impunere, la primărie.

»

Anunturi Online - Categorii

Cauta in Site


Info UTILE

Vremea in Bucuresti

  Ultima actualizare: 28-01-2007, ora 11:55 -> Total accesari de la 01 Iulie 2008:
urchinTracker();